yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak rastgele bir mütehassıslık yerı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın kabil müstacel durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin canipı teselsül opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik dal ile henüz pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Gayrı bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını kösteklemek kucakin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı isim sağlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsında kilit ve kısım mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak alan belirlenmelidir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa sadık oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapkaloriın Yangın Merdiveni Kapısı ürün kalitesi ne derece eksiksiz ise buna bağlamlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat geriışını getirmektedir.

Report this wiki page